De gouden driehoek

Jos, Jess & Eef

Lichaam, geest en ziel. Drie aspecten van jou die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en in balans gehouden moeten worden. Hierin hebben wij elkaar gevonden. Jos met zijn kracht voor het lichaam. Jessica met haar passie voor de geest en Eva met haar liefde voor de ziel.

Jessica van Dam Photo
Yoga instructrice & gastvrouw

Jessica van Dam

Hola! Ik ben Jessica, de oudste van het stel. Moeder van twee prachtige dochters en onderneemster met passie. Tegelijk met het moederschap begon mijn Yogareis, al wist ik dat toen nog niet. Rond mijn dertigste opende ik een kledingwinkel en tien jaar later maakte ik een carrière switch naar horeca, waar uiteindelijk mijn idee ontstond om dat te combineren met Yoga. Da’s ook Gedurfd… Na een aantal retreats in Zeeland en aandacht voor mezelf, durfde ik te beginnen aan een opleiding tot Yoga docent. Tijdens de opleiding ontmoete ik mijzelf en kwam ik er achter dat ik het heerlijk vind om te ontwikkelen. Zo ontstond Breakies. Voor mij betekent dit woord een pauzemomentje. Op de straat wordt Breakies ook wel gezien als breakfast, dus laten we yoga met ontbijt combineren. Dat ga ik doen bij Gedurfd koffiebar. Er is nog zoveel meer om te ontdekken. Bij Seven Retreat ga ik de samenwerking aan met Jos en Eef. Voor mij de gouden driehoek, waar ik kan ondernemen met passie…maar vooral genieten! Met passie nodig ik jou uit om jezelf te ontmoeten maar vooral te genieten van alles in jezelf en om je heen tijdens ons retreat. Wil je meer weten over mij of over Breakies? Klik op onderstaande button.
Kom meer te weten over Jessica van Dam
Eva van Hulten Photo
Vegan chef & Holistisch coach

Eva van Hulten

Hallo! Wat leuk dat je dit stukje over mij leest. Mijn naam is Eva van Hulten, maar eigenlijk noemt iedereen me Eef. Eva was nog niet kort genoeg denk ik. Vegetarisch en/of veganistisch. Waar hoor je dit niet tegenwoordig? Het is een steeds groter wordende trend, waar iedereen mee te maken en geconfronteerd wordt. Maar met deze woorden gaan vaak ook nog steeds een heleboel vooroordelen gepaard. “Je eet alleen maar groenten”, “Dat kan helemaal niet lekker zijn” of “Je mist belangrijke voedingsstoffen als je geen dierlijke producten eet”. Ik wil de wereld, maar vooral jou, laten zien dat vegetarisch of veganistisch eten niet alleen maar groentes zijn, dat het enorm lekker kan zijn en dat je prima de juiste voedingsstoffen kan binnenkrijgen! Daarom ben ik voor mezelf begonnen als vega(n) kok en voedingscoach. Tijdens een Seven Retreat verzorg ik de lekkere, gezonde en vega(n) maaltijden. Daarbij geef ik graag uitleg over wat en hoe ik het gemaakt heb en welke voedingsstoffen erin zitten. Daarnaast houd ik cacaoceremonies om de kracht van pure cacao en de voedingsstoffen die hierin zitten in je lichaam te kunnen voelen. Het lijkt mij enorm leuk om jou te zien en voor je te mogen koken, dus hopelijk tot snel!
Kom meer te weten over Eva van Hulten
Jos Damen Photo
Personal Trainer

Jos Damen

Mijn naam is Jos Damen. Vanaf 2007 werk ik in de fitnessbranche en in alle jaren heb ik een grote passie ontwikkeld voor het helpen van mensen met hun sportieve doelen. Zelf weet ik als geen ander wat voor positieve invloed sport heeft op lichaam en geest, ik kan me dan ook geen leven zonder sport voorstellen. Mijn energie haal ik uit de waardering die ik krijg van mensen. Waardering zodra ze bepaalde doelen bereiken, maar ook als ze in gaan zien dat sport meer is dan alleen een uur fysiek bezig zijn. Ik ben enorm gepassioneerd in mezelf continu blijven ontwikkelen, op persoonlijk vlak en binnen mijn vakgebied. Je eigen fysieke en mentale gezondheid boven álles zetten, soms word je hier pas bewust van, nadat je hebt ervaren hoe het is om de andere kant mee te maken. Sport in combinatie met de balans in mijn leven terugvinden heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf weer goed en energierijk ben gaan voelen. Ik ben gaan inzien dat door goed voor jezelf te zorgen en fit te zijn, jij uiteindelijk ook veel meer van waarde bent voor anderen. Familie, vrienden of eventuele werknemers, allen hebben er baat bij dat jij fysiek en mentaal gezond bent. Maar het allerbelangrijkste, jij hebt er baat bij dat jij gezond bent. En dit is dan ook precies wat we gaan aantippen tijdens Seven Retreat, jouw algehele gezondheid! Wil je meer weten over mij of over wat ik doe? Dat kun je vinden op mijn website.
Kom meer te weten over Jos Damen