23-09-2023

Aandacht voor jezelf

We verwelkomen jou graag in een bijzondere tuin in Fijnaart met een heerlijke kop thee of koffie en lekkernij. De dag staat in het teken van jou, niks moet en (bijna) alles mag. Zonder verwachtingen mag alles zijn wat er is. We verzorgen deze dag een cacao ceremonie in het teken van zelfliefde, we gaan samen met jou aan de slag met jouw fysieke kracht en we zorgen voor ontspanning en de verbinding met jezelf.

De retreat is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen ervaring nodig!

In een wereld die maar door raast is het NU tijd voor jou. Naast het programma word er ook gezorgd voor een heerlijke lunch en tussendoortje, kortom een mini vakantie in 1 dag. Daarbij ontvang je jouw eigen journal, om nog langer te kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Interesse? Klik hier om contact op te nemen
About
Niets moet, (bijna) alles mag

Wat kun je verwachten?

Verwacht een prachtig programma met beweging en kracht, meditatie en cacao, yoga en flow, verbinding en voeding.

Tijdens deze retreat komen we samen op een unieke locatie, dicht bij waar onze roots liggen. Een plek waar je thuiskomt en geniet van het leven in de buitenlucht. Het afwisselende programma geeft je de ruimte om je aandacht naar het moment te keren, je focus te verleggen van je hoofd naar je lijf en de connectie met jezelf, de groep en de omgeving te ervaren.

Deze dag wordt de lunch en tussendoortjes verzorgd door Koffiebar Gedurfd, samen met vega(n) kok Eva van Hulten. Alle voeding wordt met aandacht en liefde gemaakt. Gezond, eventueel vega(n), waar mogelijk biologisch en natuurlijk houden we rekening met dieetwensen.

Investering: €129,- per persoon.

Interesse? Klik hier contact op te nemen