20-01-2024

Intentie is de Essentie

Op zaterdag 20 januari is het alweer tijd voor de tweede editie van Seven Retreat. Het is alweer bijna twee maanden geleden dat de eerste editie heeft plaatsgevonden. Wat gaat de tijd snel! We kijken terug op een prachtige dag gevuld met kracht, verbinding en flow. Dit smaakte enorm naar meer en daarom hebben we besloten een tweede, vernieuwde editie te organiseren. Achter de schermen zijn we keihard bezig om ook hier weer een heel mooi programma voor te creëren!

We geven je alvast 1 tipje van de sluier! Het thema van 20 januari is:

‘INTENTIE IS DE ESSENTIE’

Interesse? Klik hier om contact op te nemen!
About
NIETS MOET, (BIJNA) ALLES MAG

Wat kun je verwachten?

In januari starten we het jaar vaak met goede voornemens. Er is bewezen dat de meeste mensen die goede voornemens na 3 weken weer steeds meer gaan loslaten. En dat is precies waar wij op deze dag samen aan gaan werken. Je gaat mooie intenties creëren voor jezelf, maar bovenal werken aan: ‘hoe houd je die ook vol?’.

 

Tijdens het programma gaan we werken aan de volgende dingen:

🌟 Met Jos behandel je een stukje kracht in jezelf en kijk je naar hoe je de motivatie om te sporten vast kan blijven houden.

🌟 Met Jessica ga je de verbinding met je lichaam opzoeken en leer je luisteren naar je eigen ik.

🌟 Met Eva ga je aan de slag om een Vision Board te maken met al je dromen en doelen voor 2024.

 

En dit allemaal zodat je intentie voor 2024 helemaal duidelijk gaat zijn na deze dag, zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn komend jaar! Tussendoor krijg je weer allerlei lekkers en verzorgen we weer een heerlijke lunch.

 

Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er nu al weer enorm veel zin in om deze dag samen door te mogen brengen. We kijken uit naar de verbinding, de ontspanning, de gezelligheid, maar vooral het ont-moeten. De kosten voor deze uitwisseling zijn €139,00 per persoon.

Interesse? Klik hier om contact op te nemen!