29-06-2024

Leef vanuit je Kern

Op zaterdag 29 juni gaan we alweer verder met de derde editie van Seven Retreat. Het is vanaf nu de bedoeling om Seven Retreat ongeveer 3 keer per jaar terug te laten komen, omdat we het zo onwijs leuk vinden! We kijken terug op twee prachtige eerdere edities (Aandacht voor Jezelf & Intentie is de Essentie) gevuld met kracht, verbinding en flow. Dit smaakte enorm naar meer en daarom hebben we besloten een derde, vernieuwde editie te organiseren dicht bij onze roots in Zevenbergen. Ook hier komt een bijpassend programma bij met workshops, gezonde voeding en verbinding.

We geven je alvast weer een kleine update! Het thema van 29 juni is:

‘LEEF VANUIT JE KERN’

Interesse? Klik hier om contact op te nemen!
De afsluitende ceremonie van de eerste editie van Seven Retreat
About
NIETS MOET, (BIJNA) ALLES MAG

Wat kun je verwachten?

Wie ben jij nu echt? Heb je het gevoel altijd te leven voor een ander en nooit eens voor jezelf te kunnen kiezen? Je moet altijd de moeder/vader/dochter/zoon/vriend/vriendin/collega zijn voor iets of iemand, maar wat wil JIJ diep vanbinnen? Wat zijn jouw verlangens en doelen? Zorg je goed voor jezelf?

 

Tijdens het retreat gaan we terug naar onze eigen kern. We gaan kijken naar wat jij voor jezelf wilt doen en bereiken en hoe jij goed en liefdevol voor jezelf kunt zorgen. Leven voor een ander is heel makkelijk, maar voor jezelf kiezen gaat vaak gepaard met schuldgevoelens of schaamte. Voor jezelf kiezen is niet egoïstisch! Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, zodat je daarna goed voor een ander kunt zorgen. Dit is precies waar we tijdens Seven Retreat mee aan de slag gaan.

 

Tijdens het programma gaan we werken aan de volgende dingen:

🌟 Met Jos vind je een stukje kracht in jezelf en kijk je naar hoe je goed voor jezelf kunt zorgen middels beweging.

🌟 Met Jessica ga je de verbinding met je lichaam opzoeken en leer je luisteren naar je eigen ik.

🌟 Met Eva ga je aan de slag om te luisteren naar wat je hart je wilt vertellen in een Kintsugi ceremonie.

 

En dit allemaal zodat je jouw eigen kern weer helemaal voelt en in je kracht staat na deze dag, zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn! Tussendoor krijg je allerlei lekkers en verzorgen we weer een heerlijke lunch.

 

Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er nu al weer enorm veel zin in om deze dag samen door te mogen brengen. We kijken uit naar de verbinding, de ontspanning, de gezelligheid, maar vooral het ont-moeten. De kosten voor deze uitwisseling zijn €149,00 per persoon.

 

Meld je aan door contact op te nemen via de knop hieronder of via ons evenement op Hipsy!

Interesse? Klik hier om contact op te nemen!